EGE UN SANAYİCİLERİ DERNEĞİ

Ege Bölgesi Un Sanayicileri Derneği 06.04.2007 tarihinde İzmir’de kurulmuştur;

Ege Bölgesi Un Sanayicileri Derneği, Un ve Un mamulleri sektöründe yer alan kuruluşları bir araya toplayarak sektörümüzün içinde bulunduğu sorunları çözmek ve Avrupa Birliği eşiğinde yer alan, Türkiye ve bölgemizin gelişimini hızlandırıp AB standartlarına kavuşmasını sağlamak amacı ile faaliyete başlamıştır. 

Ege Un Sanayicileri Derneği siz seçkin üyelerimizle birlik, birlikte hareket etme karar alma, çözüm ve çözüm ortaklıkları kurmayı hedeflemektedir. 

Derneğimiz siz değerli üyelerimizin katılımıyla bölgemizde, Türkiye’de ve dünyada yapılan fuar ve uluslararası organizasyonlara daha sık katılmayı siz değerli üyelerimizin faaliyetlerini, işletmelerimizin ürün ve hizmetlerinin tanıtımını, yeni pazar ve iş imkanları sağlamayı temel görevleri arasında saymaktadır. 


Yönetim Kurulu

image

Değerli Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve bilgileri

Haluk TEZCAN

Başkan

Tezcan Un

Murad BERTAN

Başkan Yardımcısı

Bertan Un

Abdullah SANCAK

Üye

Tınaztepe Un

Mustafa Madak

Üye

Madak Un

Mustafa SEPİL

Üye

Has Un

Zekiye Hayat

Genel Sekreter

Ege Un Sanayicileri Derneği

Derneğimizden Duyurular

image

Ege Un Sanayicileri Derneği Duyuruları

İzmir DepremiEUSD

İzmir ve çevre illerde meydana gelen depremin derin üzüntüsünü yaşamaktayız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Haberler

image

2 Ara 2019

Ekmek Zararlı Değildir

Son günlerde sıkça gündeme gelen ve  “Ekmeğin zararları” başlığı adı altında birçok yanlış bilgi ile karşılaşıyoruz. Şöyle ki, Tam buğday unu ile kepeği alınmış beyaz un diye nitelendirilen Ekmeklik B ...

Devamını Oku ->
27.11.2019

Ege Bölgesi Un Sanayicileri Derneği Genişletilmiş Sektör Toplantısı

arım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Türkiye'nin un ihracatında birinci olduğunu belirterek, bu alanda daha fazla pazara girilmesi konusunda çaba gösterilmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye Un ...

Devamını Oku ->
16.11.2020

Ekmeğin Tarihi

Un, tahılların öğütülmesi ile elde edilen değerli bir ürün olup, modern insanın kullandığı ilk besindir. Buğday, basit değirmen taşları ile öğütülerek una çevrilebileceği M.Ö. 9000’lerde keşfedildi ...

Devamını Oku ->